Alla har vi olika intressen och vad vi gör på vår fritid kan se väldigt olika ut. Vi har även olika mycket tid att lägga på fritidsaktiviteter så man kanske anpassar det man gör efter den tid man har till förfogande. Huvudsaken är att vi rör på oss och får den motion som kroppen kräver.

Att hitta sin aktivitet

Många gånger så anpassar man sin träning och sin fritid till det som intresserar en mest. För den som åker skidor vintertid så kanske rullskidor är det som man fokuserar på när snön smält bort. Andra har löpning som sitt stora intresse och springer oavsett årstid. Det gäller att anpassa klädseln efter det väder som är. Även cykel kan vara en bra aktivitet som kan passa för dig som vill röra på sig lite extra.

Aktivitet efter förmåga

Det kanske inte är alltid man har förmågan att kunna delta i fartfyllda aktiviteter. Då får man anpassa aktiviteterna efter den förmågan som man har. Det finns andra som man kanske kan hänga på och delat i olika arrangemang som anordnas på orten som man bor. Huvudsaken är att an får och kan delat i något oavsett vad det är. Gemenskapen är många gånger det viktigaste, inte vad man gör.