Svensk hockey är stort och det är även underhållande att både spela och titta på. Om du eller ditt barn vill börja med ishockey finns det en del saker att tänka på och en hel del saker som behövs. Ishockey är en ganska tuff sport och det finns mycket regler om såväl utrustning som hur spelet ska gå till. Vilken utrustning som behövs beror på spelarens position.

Vanlig utrustning för hockeyspelare

För att spela ishockey måste du först och främst ha ett par bra skridskor för att kunna ta dig runt på isen. Sedan är skydden förstås viktiga, där hjälmen är nummer ett. Du kan få ta emot slag mot huvudet eller ramla och då är det viktigt att huvudet skyddas. Sedan behöver du även skydd till bland annat axlar, ben och hals samt ett par bra handskar.

Köp utrustningen på nätet

Ett enkelt sätt att kunna fixa rätt utrustning när du ska börja spela hockey är att köpa den på nätet. Köp dina hockeyklubbor online så skickas de till dig snabbt och smidigt. Det finns många fördelar med att handla på nätet och på hockeystore.se hittar du högkvalitativ utrustning för hockeyspelare. De har inte bara hockeyklubbor utan även en stor mängd skydd, kläder och andra saker till hockeyspelare.